vtwonen

Koopzondag bij Tinello Keuken & Interieur

Tal van prachtige keukens bekijken, gericht advies krijgen en dat alles in een uiterst gezellig kader: dat is kort samengevat waar de koopzondagen van Tinello Keuken & Interieur voor staan. Op 20 november vindt er opnieuw zo’n koopzondag plaats. (advertorial)

Van klassiek tot modern

Wie er in het verleden al eens bij was, zal het beamen: de koopzondagen van Tinello Keuken & Interieur zijn altijd een gezellige bedoening. Op zondag 20 november 2016 zal dat niet anders zijn. In de showrooms in Kaatsheuvel (NL) en Hilversum (NL) hangt dan een extra warme sfeer. Je krijgt er bovendien tal van prachtige opstellingen te zien, die variëren van hedendaags-landelijke woonkeukens over interieurs met nostalgische details tot modellen met een strakke, moderne lijnvoering. En dat alles in een warme herfstsfeer tussen brandende kaarsen en haarden en pruttelende kookpotten.

massief eiken keuken tinello koopzondagExtra inspiratie

Het blijft niet bij kijken alleen. Wanneer je al vage of concrete plannen hebt voor een toekomstig keuken- of interieurproject, kun je meteen ook het team van Tinello aanspreken voor gericht advies, zodat je nog extra inspiratie kunt opdoen. Voor de bezoekers van de vestiging in Kaatsheuvel is er overigens nog een leuk extraatje, want meesterkok Riny van den Oord komt daar op smakelijke wijze de nieuwste keukenapparatuur demonstreren. Niet te missen dus!

landelijke keuken nostalgisch tinello koopzondagPraktisch

De koopzondag vindt plaats op zondag 20 november 2016.

Tinello Kaatsheuvel
Bevrijdingsweg 6 – 5171 PS Kaatsheuvel (NL)
+31(0)416 277 917
info@tinello.nl – tinello.nl
Open van 10u tot 17u

Tinello Hilversum
2e Loswal 1 – 1216 BC Hilversum (NL)
+31(0)35 628 41 42
mischadewinter@tinello.nl – tinello.nl
Open van 12u tot 17u

Bron: in samenwerking met Tinello Keuken & Interieur

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties