In de spotlight – kies je favoriete WLS-lezer!

Tientallen lezers waagden hun kans met onze oproep ‘In de spotlight’ om de hoofdrol te spelen in onze advertentiecampagne. Terwijl de jury druk beraadslaagt, rekenen we ook op jou. We reiken immers eveneens een publieksprijs uit. Stem op je favoriet en wie weet wint hij of zij een halve dag fotografie en een online publicatie!

Zelf deelgenomen?

Heb je zelf deelgenomen en wil je kans maken op de publieksprijs? Trommel dan al je vrienden op via e-mail, Facebook en Instagram en laat hen stemmen op jouw foto’s!

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Petra Kiters op 3 mei 2018 om 20:31

Ik stem op Winanda

>

Tina Opheikens op 19 april 2018 om 13:39

Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik ben erg benieuwd naar de uitslag en kijk al uit naar de editie waarin de lezersfoto's worden afgebeeld.

>

Shelle Michon op 19 april 2018 om 10:07

Leuk om een kans te krijgen mee te mogen doen, vraag me af of het verzenden is gelukt.?

Hartelijke groet Shelle Michon

>

Brigitte van den Bogert op 16 april 2018 om 11:00

Ik zou het superleuk vinden om anderen te inspireren met mijn interieur. Laten zien dat niet alles "duur" hoeft te zijn maar dat je met creatief combineren en zelf aan de slag te gaan ook een heel bijzonder plaatje kan neerzetten.

>

Herlinda Stegeman Bolte op 8 april 2018 om 13:38

Ik had wat foto's geplaats naar aanleiding van de oproep in de spotlights maar met het plaatsen van de foto's ging er iets niet goed. Ik kwam niet verder dan dat ik foto's wilde plaatsen van mezelf.
Ik zou mijn interieur, en ons landelijk buiten in ons zelf opgeknapte mooie stads boerderijtje in het Twentse Rijssen graag met jullie geplaatste oproep willen delen.
Graag hoor ik van u een reactie terug.
Met een hartelijke groet,
Herlinda Stegeman Bolte.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties