NIEUW: de WONEN Landelijke Stijl-agenda 2017

Een tijdschrift om de twee maanden volstaat niet om jouw honger naar landelijke inspiratie te stillen? Dan hebben we goed nieuws, want WONEN Landelijke Stijl stelt met trots zijn eerste luxueuze agenda voor. Goed voor een heel jaar ononderbroken landelijke wooninspiratie!

52 weken inspiratie

Met de allereerste WONEN Landelijke Stijl-agenda haal je 52 weken lang inspiratie in huis. Elke week word je verrast met een prachtig inspirerend woonbeeld. Dankzij het handige handtasformaat (210 x 148 mm) kun je hem gemakkelijk overal meenemen, maar dankzij de luxueuze afwerking – met onder meer een afsluitklep met lederlook – past hij ook perfect op je koffietafel.

Koopje

De WONEN Landelijke Stijl-agenda 2017 is nu te koop aan een extra voordelige prijs. Je betaalt nu slechts 9,50 in plaats van 16,95 euro! Hier kun je hem bestellen.

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

Shoppen in de stijl van

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Ariena op 31 juli 2017 om 10:27

Graag zou ik jullie nieuwe agenda wonen Landelijke stijl zien met week no. erbij.
die mis ik nu.

>

Lonneke op 18 april 2017 om 17:06

Ik heb de New year agenda 2017,maar valt totaal uit elkaar ondanks dat ik al vrij vlot breed plakband aan de buitenkant had gedaan en elastieken er rond om de boel bij elkaar te houden ...helaas! Maar het jaar duurt nog zo lang????????kunnen jullie iets doen voor mij?? BVD lonneke

>

bert op 20 april 2017 om 10:54

Hallo Lonneke, zou je een mailtje kunnen sturen naar nadia.vancampenhout@sanoma.com met daarin een of meerdere foto's van de agenda? Dan kunnen we dit ongetwijfeld voor je oplossen.

>

vtwonen op 5 oktober 2016 om 10:43

Ik kan deze agenda niet bestellen..website geeft aan 'niet gevonden'
Groetjes

>

vtwonen op 6 oktober 2016 om 07:07

Beste Janette, dat ging inderdaad niet helemaal goed. Sorry! Je zou de agenda nu weer moeten kunnen bestellen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties