de trap in een nieuw jasje

Afbeelding BD16--NEWstairs traprenovatie

Heb je een trap in huis? Enig idee hoe vaak je daar gebruik van maakt? Waarschijnlijk vaker dan je denkt – veel vaker. Even naar boven voor dit, even naar beneden voor dat… zonder dat je er erg in hebt, draait je stappenteller overuren. En ondertussen heeft je trap het zwaar te verduren. Kijk nog eens goed naar dat onmisbare interieurstuk. Heeft hij niet eens wat zorg en aandacht nodig?

Voor lief
De trap is misschien wel het meest ondergewaardeerde onderdeel van een woning. We weten dat we niet zonder hem kunnen, maar zijn geneigd hem voor lief te nemen. De hele dag denderen we over hem heen, maar echte aandacht krijgt hij nauwelijks.

Mooi en veilig
Arme trap. Dag in, dag uit staat hij voor je klaar. Hij verdient zoveel beter. Trouwens, je hele woning gaat erop vooruit als ook de trap de zorg krijgt die hij verdient. En voor jou en je huisgenoten is een goed onderhouden trap niet alleen een streling voor het oog, maar ook wel zo veilig.

Inspecteer je trap
Onderwerp je trap eens aan een grondige inspectie. Vertoont hij slijtage, is hij beschadigd of wat gedateerd? Misschien heb je hem eigenlijk altijd gevaarlijk glad gevonden. Of wellicht sluit hij eigenlijk niet aan bij de rest van je interieur. Heb je op één of meer van deze vragen met ‘ja’ geantwoord? Dan is het tijd voor NEWstairs!

Stralend middelpunt
Al meer dan tien jaar voorziet dit familiebedrijf uit Weert oude trappen van een nieuw jasje. Door middel van een nieuwe bekleding of een totale renovatie. Daarbij heb je als klant de keuze uit een grote hoeveelheid kleuren, profielen, leuningen en balustrades.

De klus is vaak al binnen een dag geklaard en het resultaat is nauwelijks van een nieuwe trap te onderscheiden. Alleen de eindafrekening verraadt het verschil.

Van ondergeschoven kindje naar stralend middelpunt van je woning. Dat gun jij je trap toch ook?

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht

Reacties

Anoniem

Anoniem

Wij hebben een trap midden in de woonkamer vind ik zo lelijk echt een stoorzender de rest modern de trap bruin wat te doen hiermee???please help

Anoniem

Anoniem

Beste Anneke, je kunt 'm een nieuw jasje geven zodat de trap opgaat in de rest van het interieur? Heb je ook deze aflevering van Verbouwen of Verhuizen al gezien? https://www.vtwonen.nl/tv/verbouwen-verhuizen/aflevering-7-kijken-en-kopen-seizoen-1/