DE POP-UP STORE VAN VTWONEN.NL

Afbeelding BD17_vtwonenshop_940

Je kent het vast, vtwonen.nl. De online woonwinkel van vtwonen vol artikelen die je huis en daarmee je leven (nog) mooier maken. Meubels, accessoires, verlichting en nog veel meer uit de eigen vtwonen-collectie, maar ook van tal van andere merken. Bekende en minder bekende.

Aanbod van duizenden artikelen

Even snel surfen is er niet bij: op vtwonen.nl vind je duizenden artikelen. Of je moet heel gericht zoeken, dat kan natuurlijk ook. Wat je zoal tegenkomt? Banken, bedden, bureaus, trolleys, dekbedovertrekken, muurstickers, feestservies en wooncadeaus. Merken? Onder andere HKliving, Brabantia, Karlsson, Piet Hein Eek, Bloomingville, Bodum, Roommate en Return to Sender. Voor ieder wat wils dus!

Veel te beleven

Maar op de site kun je meer dan alleen shoppen. Je doet er ook inspiratie op, kijkt er de vt wonen-televisieprogramma’s terug, leert van tal van klusvideo’s, ontdekt er trendy hotspots, durft meer met kleur dankzij uitdagende workshops, en vindt er relevante informatie over het vtwonen magazine. En dit is slechts een kleine greep.

Zoals net gezegd: even snel surfen is er niet bij. Met vtwonen.nl beleef je heel wat leuke uren. Dankzij vtwonen zelf, maar niet in het minst door SB Commerce. Een goede partner in e-commerce!

Kijk voor meer informatie op www.sbcommerce.nl

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht