NIEUW INTERIEUR, VERRASSEND ONTWERP

Afbeelding BD18_vink

Voor wie iets anders met z’n interieur wil, kan denken aan een interieurontwerper. Aan iemand die weet waar-ie het over heeft, adviezen kan geven en uiteindelijk met een verrassend ontwerp komt.

Een gedreven en enthousiaste interieurontwerper is Richard Vink. Vanuit zijn bureau V I N K interieurontwerp in Amsterdam heeft hij sinds 2006 een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Voor zowel zakelijk als particuliere opdrachtgevers voert hij uiteenlopende projecten uit. Daarnaast is hij sinds 2010 betrokken als interieurontwerper bij het SBS 6 woonprogramma Huizenjacht.

Optimaal ingedeeld en praktisch

De essentie voor Richard is het achterhalen van de wensen van de opdrachtgever en deze vertalen in een verrassend ontwerp. Bij het maken daarvan staat voor hem de eindgebruiker centraal. Keer op keer is het uiteindelijke resultaat ruimtelijk en functioneel: optimaal ingedeelde en praktische ruimtes waarin onder andere lichtinval en maatwerktoepassingen belangrijke aandachtspunten zijn.

Richards USP’s: interieurontwerp en –realisatie, maatwerk in samenwerking met gespecialiseerde meubelmakers en interieurbouwers, en Quick Fix interieuradvies (eerste hulp bij inrichten). Daarnaast is hij ook reseller van diverse bekende merken.

Op de beurs

Op de vt wonen&design beurs staat hij met Motion gietvloeren en presenteren zij samen stylepads van Dockfour, verlichting van Tonone, kranen van Hotbath, materialen van Deco Legno, aanrechtbladen van Jet Stone en stalen deuren van Indoor Steel. Bovendien heeft hij een speciale beursaanbieding: plan je tijdens de beurs een Quick Fix advies in, dan krijg je hier 21% korting op en betaal je slechts € 750 inclusief BTW! 

Kijk voor meer informatie op vinkinterieurontwerp.nl

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht