Heb jij donderdag 1 sept een advies geboekt?

Afbeelding BD16-vraagstyling

Misschien was je er snel bij en heb je meteen op 1 september jl. een advies in kunnen boeken met een architect, stylist, lichtadviseur of electro-stylist.
Graag zouden we nog wat aanvullende informatie van je willen ontvangen als je de afspraak ingeboekt hebt op donderdag 1 september (heb je na die datum een afspraak ingepland dan geldt dit bericht niet voor jou en hoef je niet te reageren).

Stuur ons alsjeblieft even een mail met daarin je naam en de dag en tijd waarop je een advies hebt ingepland. Als je weet bij welke adviseur je een afspraak hebt, dan zouden we dat ook graag horen.

Veel dank alvast!

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht

Reacties

Henny

Henny

Ik reageer toch maar even, heb op 1 september geen afspraak kunnen maken met een stylist omdat dat nergens kon. Begrijp niet hoe iemand het wel is gelukt. Heb al om 6.15 gekeken en elk uur daarna bijna. Heb ook een mailtje gestuurd , maar geen antwoord. Ben teleurgesteld.
Wil heel graag een afspraak of anders graag alsnog een antwoord.
Bijvoorbaat dank

vtwonen

vtwonen

Beste Henny, afgelopen donderdag hebben we wat problemen ondervonden. Die zijn inmiddels gelukkig weer verholpen! Je kunt alsnog op deze pagina: https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/adviesplein/ een afspraak maken met een van onze adviseurs.