Verbouwen of verhuizen? Doe de test!

Afbeelding findio verbouwenverhuizen

Soms is het gewoon nodig om je huis eens goed onder de loep te nemen. Omdat je gezinssamenstelling verandert of omdat je al een tijd in hetzelfde huis woont en zin hebt in verandering. Hebben we meer ruimte nodig? Kunnen we met minder ruimte? Willen we ruimtes liever anders ingedeeld hebben? Logische vragen die je soms lastig zelf kunt beantwoorden. Want is het wel verstandig om je huidige huis compleet te verbouwen of kan je met jouw wensen beter gaan uitkijken naar een andere woning en dus gaan verhuizen?

Er is goed nieuws, want met de ‘verbouwen of verhuizen’-test krijg je het antwoord op deze moeilijke vraag: gaan we verbouwen of verhuizen we naar een nieuwe stek? Deze test wordt mede mogelijk gemaakt door financieringsmaatschappij Findio, hoofdsponsor van de beurs. Ga hier direct naar de test.

Wanneer je naar aanleiding van de test besluit te gaan verbouwen komt er veel op je af. Een gesprek met een architect kan je helpen om de juiste keuzes te maken. Op de vt wonen&design beurs zitten professionele architecten voor je klaar om je te adviseren. Hier kun je een adviesgesprek reserveren.

En ook als je gaat verhuizen is er genoeg te doen. Als eerste moet je eigen huis verhuurd of verkocht worden. Ondanks het positieve sentiment op de huidige huizenmarkt, best een klus. Laat je adviseren en plan een persoonlijk adviesgesprek in met één van de verkoopstylisten. Zij kunnen jou tips geven over hoe je jouw huidige woning klaar maakt voor de verkoop. Dat vergroot de kans op een snelle en goeie verkoop van je huis. Fijn, want dan kan je snel aan de slag met de plannen voor je nieuwe thuis.
Hier kun je een adviesgesprek reserveren.


Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht