Stijlvolle én praktische keukenventilatie

Afbeelding BD17_novy

De functie van de keuken is veranderd: het is tegenwoordig een echte leefruimte. Een plek waar je niet alleen kookt, maar ook eet, studeert en de dag doorneemt. Waar je lééft. Van keukenapparatuur verwacht je dan ook dat deze aansluit bij die nieuwe functie. Tijd voor de juiste keukenventilatie. Anders gezegd: stilvolle keukenventilatie die ook stijlvol en kwalitatief hoogwaardig is. Een combinatie die als geen ander wordt beheerst als Novy.

Fluisterstil, duurzaam en efficiënt

Novy is een echte specialist op het gebied van keukenapparatuur: al sinds 1965 ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige keukenventilatie. Door techniek, design en comfort te combineren zijn de Novy afzuigkappen fluisterstil, duurzaam en efficiënt. Door het subtiele design passen ze bovendien in elke keuken.

Stilvol is een term die in één keer beschrijft waar jij als consument vandaag de dag behoefte aan hebt. Natuurlijk wil je keukenventilatie die op een efficiënte en duurzame manier etensgeuren en vet verwijdert, en zo zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat. Maar het gaat veel verder dan alleen functionele eisen. Stilte is een belangrijke voorwaarde: je wilt immers geen hinderlijke geluiden om je heen.

Daarnaast speelt design ook een belangrijke rol in een leefruimte. Daarom wil je apparatuur die helemaal past en opgaat in de stijl van de keuken. Kortom, tijd voor Novy keukenventilatie.

Altijd een oplossing

Novy biedt een oplossing voor iedere keukensituatie, met afzuigkappen die vrijwel onzichtbaar zijn in het plafond, in de kast of – volgens de laatste trend – in het werkblad. Daarnaast vind je bij Novy ook afzuigkappen die plaatsingsvrijheid bieden of juist sfeer aan de keuken toevoegen.

Tijdens de vt wonen&design beurs presenteert Novy een selectie stilvolle keukenventilatie in combinatie met inductiekookplaten: de One (bijzonder aantrekkelijk), de Mood (voor de juiste ‘mood ́ in de keuken), de Mini Pure’line (een inbouwunit met tijdloze elegantie) en de nieuwe Panorama (in lijn met jouw levensstijl). Die móet je zien!

Kijk voor meer informatie op www.novynederland.nl

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht