Inschrijven 17 juni 2019

Afbeelding header_academy_2019

Als marketeer, officemanager of eigenaar van je eigen bedrijf, ben je dagelijks bezig met het optimaal inzetten van je social media en online kanalen.  Je post tweets en updates op social media. Ook heb je wellicht een database met e-mailadressen die je periodiek aanschrijft. Maar zet je jouw social en online kanalen ook in met de vt wonen&design beurs? Haal je het maximale uit jouw kanalen? Weet je dat deze kanalen prima te combineren zijn? En hoe & wanneer je kan meeliften op de kanalen van de beurs zelf?

Maandag 17 juni organiseert team vt wonen&design beurs speciaal voor deelnemers van 2019 een marketing academy in Hoofddorp. Hier vertellen wij hoe je social media succesvol inzet rondom jouw beursdeelname. 

Maar er is meer die dag. Je krijgt ook de mogelijkheid om jouw persverhaal live te delen met de woonredacties van Sanoma. In een pitch van 5 minuten kun je ze vertellen waar jouw merk voor staat en welk product je in de spotlight gaat zetten op de beurs. Grote kans dat je ze enthousiasmeert om over jouw merk of product te gaan schrijven in de bladen en websites van de woonbladen en andere titels van Sanoma.

Tenslotte praten we je bij over de praktische zaken rond jouw beursdeelname. We geven tips & tricks om optimaal voorbereid te zijn op de opbouw, beursdagen en afbouw.

Deelnemen aan deze unieke en informatieve dag? Reageer dan snel! Het aantal plaatsen is beperkt.

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht