Schud de designer in jezelf wakker

Afbeelding BD16--940--17 Muizentrap sieraden sfeerbeeld

Je eigen sieraden ontwerpen en laten uitvoeren. Dat is toch alleen iets voor de happy few? Nou, beschouw jezelf dan maar als zeer happy, want op de beurs wordt een bijzondere noviteit gepresenteerd, die jouw zelf ontworpen en handgemaakte ring een grote stap dichterbij brengt.

Design en traditie
Een kleurrijk patroon van kruissteekjes op een strak zilveren ondergrond. De geborduurde ring van sieradenontwerpster Corina Rietveld is een modern en schitterend eerbetoon aan de traditie. De combinatie van design en ambacht slaat aan, want het sieraad is tot ver buiten de landsgrenzen bekend én geliefd.

Persoonlijke ring
Desondanks zal het niet snel voorkomen dat twee mensen precies dezelfde geborduurde ring aan hun vinger hebben. Want het concept leent zich voor oneindig veel variaties. En daarmee dus ook voor personalisering. En daarvoor hoef je niet eens meer naar de ontwerpster toe!

Patroon en palet
Om al haar klanten de mogelijkheid te bieden een persoonlijke en unieke ring te creëren, bedacht de ontwerpster een online ontwerptool, die op de beurs wordt onthuld en gedemonstreerd.

Het idee is eenvoudig maar origineel. Via de tool kan je zowel een patroon als een kleurencombinatie ontwerpen. Zodra je helemaal tevreden bent met je ontwerp, druk je op enter. Vervolgens gaat Corina in haar atelier in Rosmalen aan de slag om jouw zelf ontworpen ring uit te voeren. Handmatig en natuurlijk helemaal op maat.

Muizentrapjes
Lijkt het jou wel wat om een eigen ring te ontwerpen? Kom dan naar de beurs en breng een bezoek aan Corina Rietveld Jewelry. Maar doe dat vooral ook als je niets met borduren hebt, want hebberig word je hoe dan ook van de sieraden van Corina. Heb je bijvoorbeeld haar beeldschone muizentrapcollectie of haar op de natuur geïnspireerde sprokkelsieraden wel eens gezien?

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht