wonen in 'personal style'

Afbeelding BD16--940--alexjanmaat

Dit najaar staat het thema ‘personal style’ bij Alex Janmaat in de spotlights. Een thema wat actueler is dan ooit. Iets waar men zich graag mee wil verbinden. Wonen is namelijk voor iedereen anders, maar gelijkertijd is er ook altijd één overeenkomst, dat een interieur goed moet voelen. Als het ware een afspiegeling van de persoon zelf.

Alex Janmaat weet als geen ander, hoe je die fijne warme sfeer kunt creëren. Al ruim 39 jaar componeert hij met veel plezier, sfeervolle interieurs met een persoonlijke touch. Veel houten objecten, authentieke grove meubels met een historie, gecombineerd met stoffen banken of fauteuils en hedendaagse kunst en verlichting. Daarnaast zijn contrasten in materialen erg belangrijk, maar zorg altijd voor een goede balans.

Signature
Persoonlijke objecten, reissouvenirs en gekke curiosa van een antiekmarkt, zijn een mooie toevoeging om een interieur af te maken. Alex heeft een goed oog voor gedurfde objecten, en weet dit altijd zo te plaatsen, dat deze tot kunst worden verheven. Met de juiste styling creëert hij hiermee zijn eigen specifieke signature.

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht