Stijlvolle zwartstalen deuren en ramen

Afbeelding BD16--Rasenberg-21 940x380

Ken je het traditionele stoeltjesprofiel dat vanaf 1920 beroemd werd en beeldbepalend in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s? Bekende architecten, zoals Dudok, Duiker en Rietveld, pasten het met veel succes toe. En nu is Exclusive Steel erop gebaseerd.
Met deze traditionele en stijlvolle zwartstalen deuren en ramen krijgt je huis een compleet nieuw uiterlijk. Ze zorgen voor meer licht, meer ambiance en een ongekend stukje vakmanschap. En dat met een minimum aan technische veranderingen.

Binnen en buiten
Dankzij de huidige techniek en vakkennis kan Exclusive Steel zowel binnen als buiten worden toegepast. Voor toepassingen in het interieur is er het authentieke profiel met stopverf en enkel glas. Heel sfeervol! Voor exterieurtoepassingen zorgen koudebrugonderbrekingen en isolatieglas dat de warmte binnen blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de traditionele elegantie.

Kortom, Exclusive Steel is een tijdloze investering die zorgt voor een prachtig en stijlvol aangezicht van je huis. Overigens zijn de deuren en ramen ook ideaal voor open bijgebouwen. Ook zij kunnen op eenvoudige wijze een complete metamorfose ondergaan en aan allure winnen.

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht