radiatorventilator: het groenste idee van nl

Afbeelding BD16-940 20160309_sc_onderradiatior1

De koude maanden komen er weer aan. Dit jaar kun jij er binnen behaaglijker bij zitten. Zeker met de SpeedComfort. Klik dit ‘Groenste Idee van Nederland 2015’ zonder hak- of breekwerk en in een handomdraai met magneten op een cv-radiator… en geniet van alle voordelen op het moment dat je de verwarming aan zet.
De SpeedComfort is een slimme radiatorventilator. Drie kleine, vrijwel geluidloze ventilatoren brengen de warmte van de cv-radiator versneld in de ruimte. Je krijgt meteen een comfortabel gevoel.

Doordat de radiator met de SpeedComfort meer vermogen levert, kan de temperatuur van het water in de cv-ketel omlaag. Een vakkundig afgestelde cv-ketel doet de rest: hoog rendement leveren tegen minder (zo’n 30 procent!) kosten.

Wat de SpeedComfort verder bijzonder maakt: het is een duurzaam Nederlands product in een biobased behuizing, in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij werkt op stroom. De stroomkosten per jaar? Slecht € 0,16! Bekijk de SpeedComfort live tijdens de vt wonen&design beurs. www.speedcomfort.com

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht