gashaard in een appartement? dat kan!

Afbeelding BD16-940 foto Ambi front 100-42

Als je het hebt over revolutionaire nieuwigheden… FLAM heeft er verschillende. Wist je al dat er nu ook in appartementen een gashaard kan worden geplaatst? Dit dankzij Combi-FLAM, een systeem dat een speciale schouwbuis heeft waardoor verse lucht wordt aangezogen en rookgassen worden afgevoerd. Uiterst veilig en om urenlang naar te kijken, want door het wegzuigen van de rookgassen krijg de gashaard een nog mooier vlammenbeeld.

De oplossing voor iedere situatie
Innovatief is ook de Flexbox, die ervoor zorgt dat rookgassen worden weggezogen uit de gashaard en worden afgevoerd via rookgaskanalen. Alleen hoeven deze kanalen niet langer naar boven te lopen, maar kunnen ze ook horizontaal of naar beneden worden afgevoerd. Het gevolg: een maximale interieur- en ontwerpvrijheid, waarbij je over de gashaard kunt kijken en geen storende schouwbuis meer in je huis hoeft te hebben. De schouwbuizen kunnen tot 40 meter overbruggen. Dé oplossing dus voor iedere situatie.

Hiernaast ontwerpt en produceert FLAM ook revolutionaire haarden en kachels op zowel gas als vaste brandstof. Ga naar de stand op de vt wonen & designbeurs en ontdek het allemaal.

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht

Reacties

Willem Enviro

Willem Enviro

Met aandacht naar uw product gekeken, echter rest mij de vraag op welke wijze wordt de afvoer van gassen gerealiseerd.
Betekent dit dat er een uitwendige gasafvoer opening in de zijmuur gemaakt moet worden ?

Met vriendelijke groet W. Enviro

vtwonen

vtwonen

Beste Willem, je kunt voor vragen beter even rechtstreeks bij FLAM terecht: http://www.flam.be/nl Zij hebben de benodigde kennis in huis om je vraag te beantwoorden.

goedbeschouwd

goedbeschouwd

ziet er niet uit die haard