Boek nu! Advies van kunstadviseur

Afbeelding BD16-sbk

Kunst maakt je huis persoonlijk en uniek, de keuze is soms nog best lastig. De kunstadviseur op de vt wonen&design beurs helpt je daar graag bij. Zou je wel willen weten wat kunst met jouw interieur kan doen? Zou je kunst in huis willen hebben maar weet je niet precies wat je smaak is? Wat past er nu het beste boven de bank? Of kan een kunstwerk op een andere, misschien meer onverwachte plek, je huis juist nét dat beetje extra geven? Jij houdt van moderne kunst , je partner van klassiek, hoe kan je dat combineren? Kan ik kunst in huis wel betalen?

Op al deze en andere vragen geeft de kunstadviseur van Stichting Beeldende Kunst (SBK) je graag antwoord tijdens een 45 minuten durend adviesgesprek. Aan de hand van moodboards kunnen we kijken /ontdekken welke stijl en welk type kunst je voorkeur heeft: bijvoorbeeld abstracte of figuratieve kunst, fotografie, schilderijen of tekeningen. En welke combinaties er bijvoorbeeld goed werken. Ook laten we je voorbeelden zien van hoe je kunstwerken kunt combineren en geven we tips over de verschillende ophangmogelijkheden.

Mocht je specifieke vragen hebben, laat het van te voren weten bij de reservering van je afspraak, dan kunnen we je gericht helpen.

Boek nu je adviesafspraak in met de kunstadviseur op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Stichting Beeldende Kunst (SBK) Kunstuitleen & Galerie :
Bij SBK heb je al voor €6.75 per maand toegang tot ruim 40.000 kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn. Het leuke van kunst lenen is dat je er niet aan vastzit. Het is dé ideale manier om te ontdekken wat je smaak is en wat er goed in je interieur past. Door met kunst te experimenteren leer je je smaak kennen. Ben je er op uitgekeken dan ruil je het gewoon om en wordt je er verliefd op kun je het kopen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd. Want je leent en spaart tegelijkertijd!

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht