MR MARIA BREIDT UIT MET ICONISCHE LAMPEN

Afbeelding BD17_mrmaria_940

Wie kent ‘m niet: de nijntje-lamp van designstudio Mr Maria. 80 cm hoog en dé verlichting in heel veel kinderkamers. Toen de studio nog in de kinderschoenen stond, zorgde het uitbrengen van dit ontwerp voor de eerste groeispurt van het bedrijf. Daarna volgden meer iconische lampen van groot formaat die mensen verrassen en intrigeren. En die ‘familie’ is nu verrijkt met weer nieuwe ontwerpen.

Eén grote familie
‘We are family’. Dat is wat Mr Maria wil uitstralen. Een gevoel dat vertrouwdheid opwekt en geborgenheid biedt. De collectie bestaat dan ook uit een reeks levendige personages. Het door Dick Bruna bedacht nijntje natuurlijk en – van de Koreaanse message app, line – het beertje Brown. Maar ook nieuwe karakters, zoals het poolbeertje Nanuk en het olifantje Anana. Elk uniek, als familie verbonden door de herkenbare Mr Maria-stijl.

Met zo’n ontwerp haal je een statement piece in huis met een altijd voelbare, geruststellende aanwezigheid. Iedereen, van jong tot oud, kan immers genieten van het gevoel van geborgenheid dat zo’n decorstuk met zich meebrengt.

Love Is All
Recent is de familie uitgebreid met nijntje-lampen in nieuwe, verrassende maten. Een hommage aan nijntje en zijn geestelijk vader Dick Bruna. Gekozen is voor twee uitersten: de een zacht en klein genoeg om mee te nemen op reis en overal neer te zetten, de ander groot en krachtig als een baken van onschuld.

En nieuw in de familie is ook LIA. Een lamp in de vorm van een hart die haar naam dankt aan de woorden Love Is All. Positiviteit en liefde is er nooit genoeg in de wereld, vindt Mr Maria en draagt met dit ontwerp dan ook graag een steentje bij. Als stralend middelpunt van al haar iconische lampen.

Kijk voor meer informatie op www.mrmaria.nl

 

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht