Talks of the house: XTRRDNR GARDENS

Afbeelding BD16-woontheatererikvangelder-940

Wat zijn de beste keuzes om tot een bijzondere tuin te komen? Met praktische handvatten en concrete tips gaat tuinarchitect Erik van Gelder in de lezing XTRRDNR GARDENS je laten zien hoe je thuis aan de slag kunt gaan met plannen voor de inrichting van je tuin.

Erik van Gelder is ontwerper van exclusieve tuinen voor het hoogste segment. Hij richt hij zich volledig op het ontwerpen van luxueuze tuinen, voor mensen die bereid zijn tot het uiterste te gaan. Om dit te realiseren, creëert  Erik zelfs zijn  eigen tuinproducten onder het label by Erik van Gelder, omdat soms het bestaande aanbod niet past binnen een project.

Voor grote en kleine tuinen
Erik van Gelder realiseert het design voor kleine en grote tuinen, patio’s en dakterrassen, bij villa’s en herenhuizen, van de stad tot het platteland. Hoe divers de ontwerpen soms ook zijn, tóch zijn ze altijd herkenbaar als een tuin van Erik van Gelder. Verfijnd, met subtiele knipogen. Netjes in balans, met spannende contrasten. Van een constante kwaliteit, met veel aandacht voor stijl en comfort.

XTRRDNR GARDENS
Erik van Gelder heeft een boek uitgebracht: XTRRDNR GARDENS bundelt betoverende projecten van de tuinontwerper. Het rijkelijk geïllustreerde boek legt de ziel en visie van de ontwerper bloot, en licht zijn achtergrond en werkwijze toe. Een gulle visuele biografie die een bron van inspiratie is voor liefhebbers van uitzonderlijke tuinen. Een koffietafelboek om te koesteren, als een hommage aan de goede smaak. XTRRDNR GARDENS geeft een inkijk in de glamoureuze wereld die designstudio Erik van Gelder voor zijn opdrachtgevers realiseert.

Schrijf je in voor deze lezing en ontdek hoe jij jouw ideale tuin realiseert!

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht