Talks of the house: Flexa trendlezing 2017

Afbeelding BD16-woontheaterflexa-940

Jaarlijks brengt AkzoNobel (Flexa) wereldwijd het kleurenonderzoek Colour Futures uit. De resultaten van dit onderzoek tonen onder andere een compleet kleurenpalet voor het komende jaar.
Ben jij ook zo benieuwd naar de kleurentrends van 2017? Kom dan zeker naar deze lezing in het Woontheater op de vt wonen&design beurs. Daar vertelt Willeke Jongejan,Senior Color Designer bij Flexa, je alles over de nieuwste kleuren.
Wat wordt het hoofdthema van 2017 en de daarbij behorende Kleur van het Jaar 2017? Maar ook de onderliggende thema’s en bijbehorende kleurpaletten worden toegelicht. Een inspirerende presentatie  met heel veel voorbeelden van hoe kleur en verf toe te passen in het interieur. Schrijf je hier in.

Wist je trouwens dat Flexa op de beurs ook een handige uitvinding presenteert? 
Je herkent het vast wel: je wilt de muur in je interieur verven, maar twijfelt over de juiste kleur verf. Je hebt allerlei kleurkaarten verzameld en nog meer foto’s van interieurs, maar welke kleur past nu echt in jouw woonkamer?

Ultieme oplossing
Laat daar nu een oplossing voor zijn! Flexa ontwikkelde een handige mini-roller en tester in één, verkrijgbaar in maar liefst 70 varianten. Met zo’n handig geïntegreerd rollertje kun je thuis de verf meteen op de muur aanbrengen en zo de verf kiezen die het mooist staat in jouw woonkamer. Hoe fijn is dat? Dan kun je daarna vol vertrouwen de hele muur verven, het pakt nooit meer anders uit dan je had bedacht.

 

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht

Reacties

An

An

Ik zie nergens Flexa staan in de agenda. Ik kom alleen Histor tegen.
Waar kan je je inschrijven voor Flexa?

vtwonen

vtwonen

Hoi An, Flexa heeft aan het begin van deze week lezingen gegeven. Komende dagen helaas niet meer. Je kunt uiteraard wel langsgaan bij Flexa op de beurs. Stand 12-006. Veel plezier op de beurs!