Design Vloeren Nijkerk: expert in exclusieve houten vloeren

Afbeelding BD16-Designvloerennijkerk-940x380

Smaken verschillen, ook als het om vloeren gaat. Maar ben je het er samen al over eens dat het een houten vloer moet worden, breng dan zeker een bezoek aan Design Vloeren Nijkerk, specialist in exclusieve houten designvloeren.

Wat vind je bijvoorbeeld van een strak geschuurde en afgelakte visgraatvloer bestaande uit planken van 18 x 90 cm? Of van een ruige vloer met scheuren en noesten? Ook kun je denken aan extra brede en lange vloerdelen van 35 cm breed en lengtes tot maar liefst 5 meter. Of juist aan een alledaagse vloer.

Naturel zijn alle vloeren al prachtig, maar als je net iets anders wilt: alle vloeren kunnen custom made worden geleverd. Dit wil zeggen dat elke gekozen vloer volledig aan jouw wensen kan worden aangepast, want het scala aan kleuren en bewerkingen is groot.

Heb je een voorkeur voor een vloer met nóg meer exclusiviteit: Design Vloeren Nijkerk levert ook speciale vloeren. Bijvoorbeeld van wagondelen. Of van kerngerookt eiken. Met zo’n vloer geef je je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte een ongeëvenaarde uitstraling!

 

 

Vorig artikel Volgend artikel