alles over de tickets

Prijzen
De tickets koop je het voordeligst online. Tot 3 oktober betaal je €16,50* voor een toegangskaart.
Daarna betaal je online €20* en aan de kassa op de beurs €25*.


Golden Ticket
Wil je niet zomaar een bezoek brengen aan de beurs maar een échte VIP-beleving? Kies dan voor een Golden Ticket. Deze zijn uitsluitend te bestellen door abonnees van de woonbladen. Ben je abonnee, dan ontvang je een brief bij het woonblad waar je een abonnement op hebt (Stijlvol Wonen editie 5|29 juni, WONEN Landelijke Stijl editie 4|13 juli, Eigen Huis & Interieur editie 7,5|18 juli, vtwonen editie 8|29 juli en Ariadne at Home editie 8|8 augustus). Hierin staat de code die je nodig hebt om een Golden Ticket te kunnen bestellen.

Met de trein? Wil je lekker makkelijk met de trein naar de vt wonen&design beurs komen? Dat kan! Vanaf ieder station in Nederland reis je van 3 t/m 8 oktober naar station Amsterdam RAI voor slechts €32 (en weer terug!). En het mooie is, daar zit je toegang voor de beurs dan al bij in. Kijk, dat is nog eens leuk, makkelijk én voordelig! Je kunt deze voordelige treintickets hier bestellen of via de spoordeelwinkel van NS.**


Alvast een voorproefje van wat je allemaal staat te wachten?
Vanaf begin juli bekijk je hier het overzicht van de deelnemers aan de beurs.

Veelgestelde vragen over de ticketverkoop?
Als je vragen hebt over de toegangstickets voor de beurs, check dan even onze veelgestelde vragen pagina. mogelijk staat daar jouw antwoord bij. Zo niet, mail ons dan gerust. Het mailadres vind je ook op de veelgestelde vragen pagina.

*per bestelling betaal je €2 servicekosten
** lees hier de voorwaarden voor het kopen van tickets

 

Vorig artikel Volgend artikel