alles over de tickets

PRIJZEN
De tickets koop je het voordeligst online. Tot 3 oktober betaal je €16,50* voor een toegangskaart.
Daarna betaal je online €20* en aan de kassa op de beurs €25*.


GOLDEN TICKET
Wil je niet zomaar een bezoek brengen aan de beurs maar een échte VIP-beleving? Kies dan voor een Golden Ticket. Deze zijn uitsluitend te bestellen door abonnees van de woonbladen. Ben je abonnee, dan ontvang je een brief bij het woonblad waar je een abonnement op hebt (Stijlvol Wonen editie 5|29 juni, WONEN Landelijke Stijl editie 4|13 juli, Eigen Huis & Interieur editie 7,5|18 juli, vtwonen editie 8|29 juli en Ariadne at Home editie 8|8 augustus). Hierin staat de code die je nodig hebt om een Golden Ticket te kunnen bestellen.

VOORDELIG MET DE TREIN
Wil je lekker makkelijk met de trein naar de vt wonen&design beurs komen? Dat kan! Vanaf ieder station in Nederland reis je van 3 t/m 8 oktober naar station Amsterdam RAI voor slechts €32 (en weer terug!). En het mooie is, daar zit je toegang voor de beurs dan al bij in. Kijk, dat is nog eens leuk, makkelijk én voordelig! Je kunt deze voordelige treintickets hier bestellen of via de spoordeelwinkel van NS.**

 


NOG GEEN TICKET MAAR WEL EEN CODE?

VEELGESTELDE VRAGEN – TICKETS
Als je vragen hebt over de toegangstickets voor de beurs, check dan even onze veelgestelde vragen pagina. mogelijk staat daar jouw antwoord bij. Zo niet, mail ons dan gerust. Het mailadres vind je ook op de veelgestelde vragen pagina.

*per bestelling betaal je €2 servicekosten
** lees hier de voorwaarden voor het kopen van tickets

 

Vorig artikel Volgend artikel