alles over de tickets

Afbeelding BD17_940_registreren op beurs

GOLDEN TICKETS
Golden tickets zijn al verkrijgbaar. Deze zijn uitsluitend te bestellen door abonnees van de woonbladen. Ben je abonnee, dan heb je een brief ontvangen bij het woonblad waar je een abonnement op hebt. Hierin staat de code die je nodig hebt om een Golden Ticket te kunnen bestellen.

Nog even geduld…
Vanaf 1 juli is het mogelijk om reguliere tickets te bestellen voor de vt wonen&design beurs 2017. Wil je als eerste een seintje krijgen dat de tickets te koop zijn, klik hier.

Prijzen
De tickets koop je het voordeligst online. Tot 3 oktober betaal je €16,50 voor een toegangskaart.
Daarna betaal je online €20 en aan de kassa op de beurs €25.

Met de trein?
Wil je lekker makkelijk met de trein naar de vt wonen&design beurs komen? Dat kan! Vanaf ieder station in Nederland reis je van 3 t/m 8 oktober naar station Amsterdam RAI voor slechts €32 (en weer terug!). En het mooie is, daar zit je toegang voor de beurs dan al bij in. Kijk, dat is nog eens leuk, makkelijk én voordelig! De combinatie-tickets met een NS-retour zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar.

Alvast een voorproefje van wat je allemaal staat te wachten?
Vanaf 1 juli bekijk je hier het overzicht van de deelnemers aan de beurs.

Veelgestelde vragen over de ticketverkoop?
Als je vragen hebt over de toegangstickets voor de beurs, check dan even onze veelgestelde vragen pagina. mogelijk staat daar jouw antwoord bij. Zo niet, mail ons dan gerust. Het mailadres vind je ook op de veelgestelde vragen pagina.

Vorig artikel Volgend artikel