alles over de tickets

VT WONEN&DESIGN BEURS 2016 IS GEWEEST, TICKET VERKOOP GESLOTEN

Tickets

De tickets kosten € 19. Deze zijn online én op de beurs te koop aan de kassa.

Tickets + abonnement op je favoriete woonblad

Voor slechts € 21 extra profiteer je 12x van je favoriete woonblad, zo kun je kiezen uit vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol wonen en Ariadne at Home. Je betaalt nu € 59.

Golden Ticket pakket = uitverkocht

Je hebt als abonnee van één van de woonbladen die op de woonbeurs staan, een unieke code gekregen waarmee je het exclusieve Golden Ticket pakket kunt bestellen. Helaas zijn de Golden Ticket pakketten uitverkocht. Natuurlijk kun je nog steeds gebruik maken van een van de andere aanbiedingen op deze pagina.

Met de trein?

Wil je lekker makkelijk met de trein naar de vt wonen&design beurs komen? Dat kan! Vanaf ieder station in Nederland reis je van 27 september t/m 2 oktober naar station Amsterdam RAI voor slechts €29 (en weer terug!). En het mooie is, daar zit je toegang voor de beurs dan al bij in. Kijk, dat is nog eens leuk, makkelijk én voordelig! Momenteel zijn er geen tickets verkrijgbaar.

Alvast een voorproefje van wat je allemaal staat te wachten?

Bekijk dan hier het overzicht van de deelnemers aan de beurs. Een groot aantal specialisten staan vanaf 27 september voor je klaar om jou specifieke woonvraag te beantwoorden. Tot ziens op de meest complete woonbeurs van Nederland!

Veelgestelde vragen over de ticketverkoop?

Als je vragen hebt over de toegangstickets voor de beurs, check dan even onze veelgestelde vragen pagina. mogelijk staat daar jouw antwoord bij. Zo niet, mail ons dan gerust. Het mailadres vind je ook op de veelgestelde vragen pagina.

Vorig artikel Volgend artikel