vtwonen

Winnares droomslaapkamer met Auping

Drie bekende lifestyle- en interieurbloggers mochten hun droomslaapkamer vormgeven met de Auping Essential Styling Contest. Daarbij kon je stemmen op jouw favoriet en maakte je kans op één van die droomslaapkamers met het Auping Essential designbed. Brenda Hoek-Mulder uit Froombosch is de dolgelukkige winnares en zag een kleine droom uitkomen toen ze hoorde dat zij binnenkort in slaap doezelt in haar nieuwe bed.

barbara-me-to-we-auping-sty

Droomslaapkamer-Auping11

Even voorstellen

Brenda is getrouwd en moeder van twee jonge kinderen: een jongen en een meisje. Daarnaast is ze woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg. Brenda en haar man hebben ervoor gekozen om het huis dat ze gekocht hebben te laten slopen, waardoor binnenkort hun eigen droomhuis uit de grond rijst. Maar voordat het zover is, woont het gezin momenteel in een Unit. Met een droomhuis én droomslaapkamer, wordt er binnenkort goed geslapen in huize Hoek-Mulder.

Droomslaapkamer

Brenda stemde op de slaapkamer van Barbara van Me to We. Waarom Brenda heeft gekozen voor de slaapkamer van Barbara van Me to We? “Omdat de slaapkamer rust uitstraalt en het witte bed met linnen hoofdbord maakt het plaatje compleet” Voor Brenda is de slaapkamer de ultieme plek om zichzelf even terug te trekken en tot rust te komen. Lekker ontspannen. Zo leest ze graag voor het slapen gaan nog een boek. Brenda: “Ik kan niet wachten totdat we nachten kunnen doorslapen met de kleine. Ook ben ik heel benieuwd hoe een Auping Essential bed slaapt.”

Meer weten over de Essential? Kijk op www.auping.nl/essential

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties