WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win: statement wastafelkraan t.w.v. € 459,-

Met de wastafels en kranen van vtwonen tover je zelfs de simpelste badkamer om tot een paleis. Mix & match erop los met alle stijlvolle onderdelen en creëer jouw droombadkamer.

In samenwerking met vtwonen baden by Alterna

Droombadkamer binnen handbereik

Geen eigenaar van een huis met een riante badkamer? Geeft niets, want met de kranen en wastafels uit de vtwonen collectie wordt ook de kleinste badkamer een droomplek. Van een fraaie wasbak van beton tot een bronzen wandkraan met kruisgrepen in dezelfde kleur: met zoveel moois voor de badkamer is een statement zo gemaakt.

Extra schwung

Een mooie vloer en stijlvol badkamermeubel vormen de basis, maar een opvallende kraan geeft net dat beetje extra schwung aan de badkamer. Creëer jouw eigen stijl met de nieuwe vtwonen collectie kranen. Een kraan met een industriële of juist Scandinavische look? Een kraan met toffe kruisgreep of een stoere hendelgreep? Nog even kiezen uit mat chroom, subtiel brons of diepzwart, aanvullen met een aantal subtiele badkameraccessoires en je droombadkamer is binnen handbereik. Fijn: alle onderdelen uit de vtwonen baden collectie zijn perfect met elkaar te combineren. Ook een statement maken in de badkamer? We zoeken een nieuw huis voor kraan ‘Flame’ in de kleur ‘bronze’.

Winnen?

Maak nu kans op deze stijlvolle bronskleurige wastafelkraan van vtwonen baden by Alterna. Vul nu het onderstaande winformulier in om kans te maken!

Dit win je

Deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

De vtwonen badkamers zijn te koop bij speciaalzaken. Kijk hier voor adressen: vtwonen.nl/verkoopadressen.

nog meer: Winactie