WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

WIN! Het vtwonen zomerboek vol verrassingen

Kan de zomer voor jou niet lang genoeg duren? Met het vtwonen zomerboek blijft jouw stemming gegarandeerd nog langer ‘standje zomer’. En het leuke? We geven er deze week 25 gratis weg om de zomer te vieren! Meedoen en winnen? Lees snel verder.

vtwonen zomerboek

Zomercadeau’s en DIY’s

Gezelligheid in huis halen of aan anderen geven? In het boek zitten de leukste kaarten, kunstposters, fleshangers en nog veel meer. Het huis nog een beetje aankleden? Dat kan met de slingers uit het boek. Ook als je even wilt knutselen staat er in dit boek zeker iets voor jou. Van luie strandstoel tot servies: je maakt het allemaal zelf met de appeltje-eitje-DIY’s.

Eindeloos veel inspiratie

Klaar met het knutselen? Blader dan dit boek eindeloos door voor nieuwe inspiratie of kom tot rust en ontdek waarom Fietje zo geniet van haar vakantie in haar tuinhuis. Kijk heerlijk binnen in een klein strandhuis en kom erachter wat de beste getaway-plekken zijn, uitgekozen door de vtwonen redactie zelf.

Even shoppen

Met die eindeloze inspiratie wil je natuurlijk wat doen, ook dat kan. In het zomerboek staan verschillende pagina’s met de leukste artikelen voor de tuin. Haal je liever de tuin in huis? Aan prachtige vazen geen gebrek. Nog meer shoppen? Ontdek hier de vtwonen shop met nog veel meer producten voor binnen en buiten!

Meedoen?

Denk je nu ‘dit boek moet ik hebben’? Dan kan je nu snel en makkelijk meedoen. Vul hieronder alleen maar je naam en adres in en je maakt gelijk kans op één van de 25 zomerboeken die vtwonen weggeeft. Succes!

LEES OOK
Happy summer met het splinternieuwe vtwonen zomerboek

nog meer: Winactie