WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Terugblik op seizoen 10 – Weer verliefd op je huis

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Seizoen 10, aflevering 3: het huis van Stephanie en Arne uit Uithoorn. Het stel woont ruim 17 jaar in een vier-onder-een-kapwoning in Uithoorn. Bij de verhuizing hebben ze destijds gekozen voor een landelijk interieur, maar inmiddels waren ze allebei toe aan iets nieuws. Stylist Eva van de Ven ging de uitdaging aan!

Zij houdt van een mix aan stijlen, hij van hotel chique

Arne houdt van een rustig interieur met natuurlijke kleuren dat luxe uitstraalt. Stephanie daarentegen vindt dat maar saai en veilig – zij zou graag veel kleur en accessoires zien en ze houdt van de bohemian stijl. Omdat het steeds voller in huis werd, was het tijd voor een nieuwe en slimme indeling, maar ook op dit punt liepen de twee vast. Oftewel, samen kwamen ze er niet meer uit! Stylist Eva had de oplossing en koos voor de woonstijl bohemian chic. Stephanie: ‘Heel knap hoe Eva dit heeft gedaan!’

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie: Barbara Kieboom | Stylist Eva van de Ven

nog meer: Weer verliefd op je huis