WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ben je klaar voor een nieuw seizoen ‘Weer verliefd op je huis’?

Ben je klaar voor een nieuwe dosis wooninspiratie van je favoriete vtwonen stylisten? Ja, je leest het goed; zondag 18 februari zijn we terug met een nieuw seizoen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Onze stylisten hebben snode woonplannen gesmeed voor maar liefst 10 make-overs; waarvan 2 in de tuin. Maar dat is niet alles. Mogen we je ook voorstellen aan onze nieuwe presentator?

Terug op tv!

Van Amersfoort tot Oostzaan en van Bovenkarspel tot Aerdenhout; geen woondilemma dat Marianne, Fietje, Wendy en Frans niet aan durven te pakken. We hopen je de komende weken weer te kunnen inspireren met nieuwe kleur- en stylingideeën, inspirerende Stijl Studio’s, ontwerptalenten en unieke zelfmaakideeën die voorbij gaan komen. En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Blok je zondagavond 18 februari in je agenda? Stylist Frans Uyterlinde trapt het seizoen af bij Barbara en Remco in Amstelveen. Je ziet de eerste aflevering om 19.30 uur op SBS6. Veel kijkplezier gewenst! Ook van onze vrolijke Viktor. Hij is er dit seizoen helaas niet meer bij.

nog meer: Weer verliefd op je huis