WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 18 februari: Remco en Barbara uit Amstelveen

Remco en Barbara gaan dit jaar met hun samenstelde gezin samenwonen in de woning van Remco. Barbara, die drie huizen verderop woont, organiseerde samen met Remco het buurtfeest waar de vlam oversloeg. Ze hebben rust bij elkaar gevonden. En na anderhalf jaar hebben de twee besloten om samen te gaan wonen. Ze zijn toe aan een nieuwe start en daar hoort een interieur bij waar beide partijen zich thuis in voelen.

Hij houdt van praktisch en modern, zij van antiek en landelijk

Barbara is samen met haar zoon al het grootste deel van de tijd bij Remco. Maar omdat Remco met zijn ex het huis heeft ingericht, voelt het voor Barbara nog niet helemaal als haar plekje. Hierdoor slaapt ze soms nog in haar eigen huis, drie huizen verderop, wat voor onrust zorgt. Beiden hebben nu behoefte aan één plek en kunnen niet wachten om samen te wonen. Alleen verschillen de smaken zo erg dat ze het niet eens worden over de inrichting van hun gezamenlijke huis.

Aan stylist Frans Uyterlinde de taak om beide smaken van de tortelduifjes terug te laten komen in het nieuwe interieur. Benieuwd naar de make-over? Kijk dan zondag 18 februari om 19.30 uur naar SBS6 voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Deze producten zijn gebruikt in aflevering 1.

nog meer: Weer verliefd op je huis