Vuurkorven

Tuinhaard / Vuurkorf

Steeds meer mensen kopen een vuurkorf of tuinhaard. Deze steeds grotere populariteit hebben vuurkorven en tuinhaarden uiteraard te danken aan de gezelligheid en warmte die ze afgeven als de avonden wat langer en kouder worden.
Als je barbecue tuinfeest is afgelopen en je lekker aan het nagenieten bent van de heerlijke maaltijd is het lekker om je voeten en benen te kunnen warmen aan een houtvuur. Een vuurkorf of tuinhaard biedt je deze mogelijkheid. Op een veilige manier kun je op je terras of in je achtertuin met een vuurkorf een klein maar behaaglijk vuurtje stoken. Let wel op de soorten hout die je stookt in je vuurkorf. Dennenhout maar ook geverfd of nat hout kan erg spatten. Stook je vuurkorf of tuinhaard daarom alleen met droog brandhout.
Vtwonen.nl verkoopt een groot aantal vuurkorven en tuinhaarden. Simpele modellen, tuinhaarden waar het vuur achter glas brandt en innovatieve vuurkorven zoals de Weber Openhaard. Bekijk hierboven de complete collectie aan vuurkorven en tuinhaarden.