WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onze favoriete buitenvloeren

We gaan weer eindeloos genieten van lange zomeravonden buiten. Met een mooi aangelegd terras is het éxtra genieten geblazen. De hoogste tijd dus om je terras, veranda of balkon zomerklaar te maken. Kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken bij de keuze? Wij hebben de mooiste buitenvloeren voor je op een rijtje gezet!  (promotie)

tuin-tegels-tegelgroep

Wij stellen graag aan je voor: de vtwonen buitentegels. Een ruime collectie speciale keramische tegels, mooimakers van Hollandse bodem en verkrijgbaar in vele maten, kleuren en dessins. In huis krijgen keramische tegels al de ‘gunfactor’ door haar praktische eigenschappen en uiterlijk, maar keramische tegels zijn óók zeer geschikt en mooi voor buiten! Onze favoriete looks zijn:

1. Mix & match

Je kunt natuurlijk kiezen voor één soort tegel als de basis van je terras, patio of balkon. Ga bijvoorbeeld voor de duostone uni in een natuurlijke kleur als Bumpy Grey. Maar houd jij meer van een speelse uitstraling in je buitenverblijf? Mix & match! Combineer verschillende dessins (er zijn er maar liefst 15!) van de duostone buitentegels met elkaar voor een unieke uitstraling.

2. Ga voor XXL

Is jouw buitenruimte niet heel groot? Met de extra grote SOLOSTONE tegels maak je jouw buitenparadijs optisch groter. Daarnaast hebben deze XXL tegels minder voegen waardoor ze minder kwetsbaar zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken, blijven ze altijd kleurvast en kunnen ze tegen een stootje. Laat dat buitenspelen maar beginnen!

3. Vintage tuin

Houd je van een vintage look & feel? Dan kun jij met de duostone Dessin Flower White on Black zeker uit de voeten. De tegels met bloemendessin geven jouw buitenruimte karakter. Maak het af met acupulco stoeltjes en veel planten. duostone buitentegels zijn net zo praktisch en onderhoudsvriendelijk als SOLOSTONE buitentegels.

tegelgroep-buiten-tegels

4. Van binnen naar buiten

Buitentegels alleen voor buiten? Nee hoor; je kunt de tegels ook prima binnen leggen. Zo sluit binnen en buiten mooi met elkaar aan. Hierdoor ontstaat er automatisch een verlenging van je huis. Gebruik daarvoor één soort tegel, ga voor een repeterend motief of gebruik verschillende dessins door elkaar voor een verrassend geheel. Een terras met een twist, wie wil dat nou niet?

buitentegels-tegelgroep-tuin

Kan een beetje hulp geen kwaad? Laat je uitgebreid adviseren door één van de erkende vtwonen buitentegels dealers over de vele mogelijkheden en neem een kijkje op www.vtwonenbuitentegels.nl.

Bron: in samenwerking met Tegelgroep Nederland

nog meer: vtwonen tegels