De betonlook vloer

beeld vtwonen Beeld

De vloer is het stralende middelpunt van je interieur. Houd jij van strak met een rauw randje? Dan is de industriële trend jou op het lijf geschreven. En bij deze stoere look hoort een stoere vloer; namelijk de betonlook! (promotie)

Lees verder onder de advertentie

Koude voeten?

Een echte betonnen vloer geeft je interieur in één klap die stoere uitstraling maar heeft als nadeel dat het koud aanvoelt en geen vloerverwarming heeft. Gelukkig hebben wij de oplossing. Ga voor de Basic beton vloer van vtwonen beton by Douglas & Jones. Deze vloer is stoer, slijtvast, duurzaam én gebruiksklaar. En Basic beton staat niet alleen mooi op de vloer maar ook op de muur!

Het loftgevoel

Dé ultieme vloer voor de industriële look is BASIC BETON. Een strakke, vlakke vloer met een hightech industrieel karakter. De vloer is verkrijgbaar in meerdere tinten: Zinc, Mud, Ash, Rubber en Vulcano en staat mooi in de woonkamer, keuken of overloop. De lichte variant doet goed dienst als blikvanger in de hal in combinatie met een stalen deur en accessoires en meubels in robuust hout. Maar elke stoere vloer heeft ook een zachte kant; combineer deze vloer met zachte materialen zoals een (kleurrijk) vloerkleed, een stoffen bank met plaid en katoenen mand om een huiselijk gevoel te creëren.

Pareltje aan de wand

Vergeet even behang en muurverf; BASIC BETON is dé blikvanger voor de wand. Stijlvol en onderscheidend met een mooi strak resultaat. Door op de vloer en de wand dezelfde kleur toe te passen, creëer je een welkome rust in huis. De sfeer van een industrieel, oud pakhuis, maar dan bij jou thuis. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

De voordelen van BASIC BETON in huis

De vloer…

Lees verder onder de advertentie
  • is gebruiksklaar
  • kan op vloerverwarmingsconstructies worden toegepast
  • is gemakkelijk aan te brengen als dunne afwerklaag
  • is makkelijk schoon te houden
  • is kras-, slijt, en kleurvast
  • gaat een leven lang mee!

Ben je op zoek naar de juiste combinatie voor jouw interieur? Neem een kijkje op vtwonentegels.nl en raadpleeg onze dealers bij jou in de buurt.

Lees verder onder de advertentie