WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jouw stijl, jouw badkamer

Het uitzoeken en inrichten van een badkamer is een lastige klus. Je koopt een badkamer niet voor even en dat is nou juist het punt. Want wat vind je nu, maar ook over vijf jaar nog leuk? En hoe is je situatie dan? Toch hoef je bij je keuzes niet helemaal op safe te spelen. Heel safe wordt namelijk al snel heel saai en dat is jammer als je van je badkamer een droomplek wilt maken. We zetten daarom drie badkamers op een rij die door steeds een paar kleine aanpassingen lang mooi blijven. (promotie)

badkamerstijlen

badkamerstijlen

De basic badkamer

In een basic badkamer hebben de meubels meestal één kleur. Vaak is dit tijdloos wit en dat is een prachtige basis voor je accessoires. Zo kan basic met wat pastellen ineens romantisch worden en door het toevoegen van zwarte accenten een Scandinavisch tintje krijgen. Wit staat ook voor fris, schoon en rust: drie eigenschappen die je graag in een badkamer terugziet.

De stoere badkamer

Wil je een badkamer met een stoere uitstraling? Kies bij de inrichting dan voor donkere elementen. Combineer donkergrijze tegels met lichtgrijze kasten en zelfs een grijze wastafel. Een strakke kraan en betonnen accessoires maken de robuuste badkamer helemaal af. En door het aanbrengen van accessoires in wit of hout tover je de ruimte zo weer om in een rustige, naturel sfeer.

De natuurlijke badkamer

Hout in de badkamer? Dat kan prima! Het geeft je badkamer een natuurlijk en luxe gevoel. Zorg ervoor dat het hout wel behandeld is, zodat het niet gaat werken als het in aanraking komt met water. Ook met wand- of vloertegels die doen denken aan natuursteen geef je je badkamer een natuurlijke sfeer. In de vtwonen badkamercollectie zijn de wandkasten en onderkasten in oak en dark oak verkrijgbaar. Door deze kasten te combineren met stoer grijs of fris wit ademt de badkamer helemaal jouw stijl.

Jouw badkamer in 3D

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jouw favoriete badkamer er in het echt uit komt te zien? Gebruik dan de 3D-configurator op vtwonenbaden.nl. Je ziet precies wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zullen zijn. Simpel en heel leuk om te doen! De badkamers live bekijken kan bij een van de vtwonen dealers.

Bron: in samenwerking met Alterna.

nog meer: vtwonen badkamer