WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Restyle je badkamer simpel en snel

Iedereen droomt van een opgeruimde badkamer waar je fijn kunt ontspannen na een drukke dag. Waar je je even waant in luxe. Goed nieuws: het hoeft echt niet bij dromen te blijven, want ook voor jou ligt die thuis-spa binnen handbereik. Met wat nieuwe accessoires kun je je badkamer een heel nieuwe uitstraling geven. Wil je het wat groter aanpakken? Ook dat kun je prima zelf. Klaar voor de restyle? Go! (promotie)

Badkamer op maat

Wil je een badkamer die helemaal bij jou en je woonsituatie past? Die én mooi én betaalbaar is én die de komende jaren mee kan? Zet dan eerst al jouw wensen en die van je huisgenoten op een rij. Want of je de badkamer deelt of dat hij helemaal van jou is, dat maakt verschil. Hoe meer mensen, hoe meer opbergruimte je bijvoorbeeld nodig hebt. En twee wasbakken of één in XL-formaat zijn ook geen overbodige luxe met meerdere gezinsleden. Is je wensenlijst compleet? Kijk dan of dit alles is te realiseren op de vierkante meters die je tot je beschikking hebt.

Badkamerinspiratie

Laat je in je zoektocht inspireren door andere badkamers op vtwonen.nl en bekijk ook het stappenplan naar de ideale badkamer. Hier zie je wat er allemaal mogelijk is op het gebied van opbergen. Een kast onder de wastafel kan in elke badkamer en biedt een zee aan opbergruimte. Heb je ruimte naast de wastafel? Denk dan ook aan smalle wandkasten waar iedereen in het gezin zijn spullen in kwijt kan. Hoe meer alles uit het zicht is, hoe relaxter jij wordt.

Durf met kleur!

Kijk goed wat kleuren in een badkamer kunnen doen. Alles wit is prachtig en maakt een kleine ruimte optisch groter. Mixen en matchen met grijze of houten kasten geeft juist een luxe gevoel. En wees niet bang voor een toefje kleur. Durf jij voor een plafond in kleur te gaan? Het maakt de badkamer spannend en brengt sfeer in jouw eigen mini hamam. 

Nieuwe badkameraccessoires

De allersnelste manier om je badkamer een restyling te geven, is het toevoegen van accessoires. Met een grote spiegel, hamamdoeken, zeepjes, zachte badmat en een mooie houten kruk geef je de badkamer een oppepper met een groot effect. En ook voor die saaie wasmand en toiletrolhouder zijn heel goede alternatieven te vinden. Wat dacht je van een zeeppompje in zachte pastellen of een toiletrolhouder van staal? Vergeet je ook niet een paar mooie haken voor het ophangen van handdoeken en badjassen?

badkamer stylen

Verlichting

Onderschat het belang van goede verlichting in de badkamer niet. Met licht bepaal je niet alleen de sfeer, maar het moet ook functioneel zijn. Zorg dat je bij de spiegel goede verlichting hebt, zodat je bij het aanbrengen van make-up of het scheren niets over het hoofd ziet. De vtwonen badkamer heeft bijvoorbeeld spatwaterdichte led verlichting met een kleurtemperatuur die precies goed is voor de dagelijkse gezichtsverzorging.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Loop dan ook nog even binnen bij een van de dealers van de vtwonen badkamercollectie. Hier kun je alle mogelijkheden bekijken en advies vragen aan een van de medewerkers. Ook op vtwonenbaden.nl vind je mooie inspiratiebeelden en alle informatie die je zoekt.

Bron: in samenwerking met Galvano.

nog meer: vtwonen badkamer