WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De ideale badkamer in 5 stappen

De indeling van de badkamer, het blijft lastig. Of je nu de gelukkige eigenaar bent van een enorme badkamer of het moet doen met slechts een paar vierkante meter. Maar wat als jij de badkamer moet delen met meerdere gezinsleden en iedereen zo zijn wensen heeft? Past dat allemaal wel? Wij geven je alvast een stappenplan voor een beeldschoon badkamermeubel. Voor jarenlang puur badkamergeluk. (promotie)

1. De wastafel

Start je zoektocht met het uitzoeken van een wastafel. De stijl van een wasbak is namelijk heel bepalend voor de sfeer van de badkamer. Houd je van strak of juist van zachte, ronde vormen? En wil je een friswitte badkamer of geef je de voorkeur aan stoer en stijlvol? Dan kan een grijze wastafel ook heel mooi zijn. Je vindt beide kleuren in de vtwonen baden collectie.

2. De breedte van de wastafel

De afmeting van de wasbak is natuurlijk afhankelijk van de afmeting van de badkamer, maar ook van de grootte van je gezin. Heb je geen zin om te dringen bij het tandenpoetsen en kan je badkamer het hebben? Kies dan voor twee wasbakken of één in een XL-formaat. De wastafels Solid en Shell uit de vtwonen collectie zijn er in verschillende breedtematen: 60, 80, 100 en 120 cm.

3. De onderkasten

Een badkamer oogt al snel rommelig, daarom is het fijn als je veel opbergruimte kunt creëren. Een kast onder de wastafel is ideaal voor het opbergen van alle handdoeken en beautyproducten. De vtwonen onderkasten Shell en Solid hebben handige lades waar je oneindig veel badkamerspullen in kunt verbergen. Het fijne van lades is dat je je spullen ook zo weer terugvindt. De lades glijden zacht dicht en zijn zo gemaakt dat je er geen vingerafdrukken op ziet. Dat scheelt weer schoonmaken!

4. Combineer wastafel met onderkast

Bij een witte of grijze wastafel hoef je niet dezelfde kleur onderkast te kiezen, maar het zorgt wel voor rust. Bij dezelfde kleur lijkt de wastafel zo uit de kast te zijn opgetrokken. Ga je juist voor een contrast, dan zijn er heel veel mogelijkheden. De vtwonen kasten zijn er in vier kleuren: powder white, graphite, oak en dark oak. Combineer koel met warm of juist warm met warm. En bedenk ook wat de kleuren doen in combinatie met je favoriete tegels.

5. Kleed je badkamer aan

Hoge kasten nemen weinig plaats in en bieden veel ruimte. Heb je er de ruimte voor, plaats ze dan aan weerszijde van de wastafel en de badkamer geeft je het gevoel van een echte thuis-spa. Helemaal in combinatie met een spiegel of spiegelkast, een planchet, spatwaterdichte led verlichting en de juiste accessoires, zoals zeepjes en mooie handdoeken. Wat de badkamer helemaal afmaakt zijn de wand- en vloertegels uit een van de drie series van vtwonen: Square, Dunes en Factory.

Bekijk jouw spa-op-maat

Door alle mogelijkheden en verschillende uitvoeringen is er altijd een badkamer die helemaal aansluit bij jouw woonstijl en budget. Wil je de badkamer graag in levenden lijve bewonderen? Kom dan naar een winkel bij jou in de buurt en laat je verrassen.

Meer informatie over de vtwonen badkamer vind je op vtwonenbaden.nl. Daar lees je ook hoe je je eigen spa kunt samenstellen.

Bron: in samenwerking met Alterna.

nog meer: vtwonen badkamer