WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal je beurscadeau op!

Kom je dit jaar naar de vt wonen&design beurs? We beloven weer groots uit te pakken. Hoe? Daar kunnen we nog niet al te veel over vertellen. Wat we je wel kunnen verklappen, is dat je ook dit jaar als trouwe vtwonen abonnee een cadeau op kunt halen. Dus, nog even wachten…

Ook dit jaar heten we je welkom op de vt wonen&design beurs, waar je een exclusief kijkje krijgt in de wereld van vtwonen. Onze stylisten zijn drukker dan druk, want de voorbereidingen van de 2018 editie zijn in volle gang. Maar niet alleen bij vtwonen vind je wooninspiratie, op de vt wonen&design beurs vind je namelijk antwoord op al jouw woonvragen, maak je kennis met de mooiste merken, experts en verrassende ontwerpen. Kom je ook? Bestel hier je tickets.

Cadeautje!

Ben jij abonnee van vtwonen? Dan staat jou iets extra’s te wachten! Wat het beurscadeau is, kunnen we nog niet verklappen. Maar vergeet niet je abonneebrief van vtwonen nr. 10 mee te nemen want daarmee profiteer je van mooie voordelen!

360° tour

In de tussentijd kun je nog wel even wegdromen met het vtwonen huis van 2017. Loop nog eens door het huis met onze 360° tour. Wat was het mooi hè! Heb je iets leuks gezien? Bekijk hier alle producten op de vt wonen&design beurs van 2017 en krijg een rondleiding van hoofdredactrice Carlein.

nog meer: vtwonen magazine