WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Abonneecadeau 6: kookboek ‘Frisse start’ van Martha Stewart

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 5 trouwe abonnees het kookboek en handboek ‘Frisse start’ van Martha Stewart cadeau. Reset je gezondheid, detox je lichaam en voel je op je best. Klinkt ons als muziek in de oren. Net als de lekkere recepten voor een gezond, ‘clean’, vrijwel plantaardig en voedzaam menu. Dat wordt smullen!

De winnende abonnees van deze editie zijn:

  • A.Verploegen uit Veghel
  • H. Rieuwerts uit Oostzaan
  • M. Slootweg uit Den Haag
  • E.Troost uit Haarlem
  • M. Versluis uit Gorinchem

Het cadeau ontvang jullie thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, kaartensets, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s colofon, op de abonneevoordelenpagina én op deze pagina. Daar worden ook alle winnaars en cadeaus van eerdere edities vermeld.

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van Sanoma en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine