WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Abonneecadeau 4: Seaweed Green poster van Pernille Folcarelli

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 5 trouwe abonnees de Seaweed Green poster van Pernille Folcarelli cadeau. De natuur is inspiratiebron nummer één voor al het moois dat Pernille maakt: “de natuur vertegenwoordigt een tijdloze schoonheid, duidelijke eenvoud en een rijkdom aan details.” Precies wat je terugziet in deze botanische poster. Daarom met recht voor ons een blikvanger!

De winnende abonnees van deze editie zijn:

  • J.M. Kasemier uit Groningen
  • A.A. Jong-Veenstra uit Bolsward
  • G.J. Werff uit Brouwershaven
  • C.E. Cornelisse uit Heiloo
  • J.J. Jong uit Berlicum

Het cadeau ontvang jullie thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, kaartensets, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s colofon, op de abonneevoordelenpagina én op deze pagina. Daar worden ook alle winnaars en cadeaus van eerdere edities vermeld.

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van Sanoma en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine