Abonneecadeau 3: doek van Text & Tale

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 5 trouwe abonnees het doek ‘In het hoge Noorden’ van Text & Tale cadeau. Je waant je voor een moment in de natuur van Noorwegen. Heerlijk toch? Kortom: een mooi, industrieel doek waar je naar blijft staren en fijn bij weg kunt dromen!

De winnende abonnees van deze editie zijn:

  • D. Ruijter – Ridderkerk
  • H. Westerhuis – Amsterdam
  • J.M. Krijgsman – Roosendaal
  • A.S.Z. Santen – Zoetermeer
  • G. Bremmers – Bovenkarspel

Jouw cadeau ontvang je thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, kaartensets, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s colofon, op de abonneevoordelenpagina én op deze pagina. Daar worden ook alle winnaars en cadeaus van eerdere edities vermeld.

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van Sanoma en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine