WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Abonneecadeau 2: Boek Think Radical Vintage

Wij zijn blij met jou!

Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 5 trouwe abonnees het boek Think Radical Vintage. Het boek beslaat 21 interieurs in bijzondere en iconische gebouwen, van een extravagante melkfabriek tot een Bauhaus parel. De bewoners van deze bijzondere huizen hebben een unieke kijk op inrichten, waarbij vintage en beeldende kunst de hoofdrol spelen.

De winnende abonnees van deze editie zijn:

  • E. Smet, IJzendijke
  • C. Bakker, Bergen
  • M. Riecker, Zwaag
  • D. Neefkes, Krommenie
  • G. Koning, Schagen

Jouw cadeau ontvang je thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, kaartensets, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s colofon, op de abonneevoordelenpagina én op deze pagina. Daar worden ook alle winnaars en cadeaus van eerdere edities vermeld.

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van Sanoma en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine