WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste magazines voor woonliefhebbers

Als woonliefhebber wil je op de hoogte zijn van de laatste woontrends. En hoe kan dat beter dan met een magazine? Voor iedere woonsmaak is er wel een bijpassend magazine te vinden, vol met inspiratie om je eigen huis nog leuker te maken! Wij lichten vier leuke magazines uit. Heb jij ze al gelezen?

vaas-groen-tafel-hout-eigenhuiseninterieur-magazine

bed groen planten natuur

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is het toonaangevende blad voor designliefhebbers. Het geeft je een kijkje in de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen- en buitenland. Denk aan interviews met enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis, jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Kortom: een magazine bomvol inspiratie voor jouw eigen huis en interieur.

hout badkamer ligbad

tulpen vaas bloemen

WONEN Landelijke Stijl

Krijg je geen genoeg van een landelijke stijl? Dan is WONEN Landelijke Stijl een magazine die goed bij jou past. Elke twee maanden komt er een nieuwe editie uit, vol met exclusieve interieurreportages, logeeradressen, shoppingtips, stylingsproducties en nog veel meer.

stoelen tafel eetkamer

kruk geel wit

Stijlvol Wonen

Houd jij van unieke interieurreportages over upscale woningen? En omschrijf je jouw woonstijl als puur en tijdloos? Dan is Stijlvol Wonen een magazine die je zeker moet lezen. Het blad staat vol reportages over unieke woningen en inspirerende stylingsproducties.

eettafel oosters

bank zetel hout

Ariadne at home

Liefdevol inrichten en veranderen, dat is waar Ariadne at Home voor staat. Het magazine laat je zien hoe je een sfeervol en landelijk huis creëert. Met iedere maand veel tips en ideeën, inspirerende binnenkijkers en shoppings.

Bron beeld Eigen Huis & Interieur: 1. Jansje Klazinga | 2. Mrs. Me | WONEN Landelijke Stijl 1. Sarah Van Hove en Stefanie De Neve | 2. Sarah Van Hove | Stijlvol Wonen: 1. Marie Houttequiet | 2. Dorien Ceulemans, Sarah Vanhove en Stefanie De Neve | Ariadne at home 1. Sjoerd Eickmans | 2. Bart Brussee

nog meer: vtwonen magazine