terug naar vtwonen collectie

stationery

Ben jij gek op papier? Mooie opschrijfboekjes, daar heb je nooit genoeg van. Dat wisten wij bij vtwonen al lang. Daarom is er nu ook een stijlvolle collectie met vtwonen stationery, zoals de vtwonen agenda 2019. Praktisch en mooi genoeg om te laten rondslingeren.

Vier het nieuwe jaar met een vtwonen jaaragenda 2019! Een handige agenda met veel schrijfruimte. Maar ook volop inspiratie: paginagrote foto’s, quotes, handige weekindeling en een insteekvak. Dit maakt de agenda een fijn bewaarexemplaar. Of haal je favoriete afbeeldingen eruit en hang ze aan de muur. Aan de slag!

vtwonen notitieboek

Schrijf en bewaar al je ideeën, lijstjes en aantekeningen in een vtwonen notitieboek. Er zijn verschillende exemplaren, van schattig A6 tot robuust A4 formaat. Heb je al heel veel notitieboeken om in te schrijven? Zo’n bijzonder schriftje staat prachtig op je bureau. Goede reden om ‘m te kopen toch? Naast de vtwonen notitieboekjes zijn er nog veel meer bijzondere planners en notebooks te vinden in onze shop.

vtwonen papierwaren

Naast de agenda en notitieboekjes hebben we nog meer moois van papier gemaakt. Wat dacht je van een handige sticky notes voor je administratie, een bureauplanner, maandplanner en een praktisch etui? Werken of studeren wordt met de vtwonen stationery een feest.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse