terug naar vtwonen collectie

servies

Het is zo langzamerhand een heuse designklassieker: ons vtwonen servies. Van mok tot pastabord. Tijdloos qua vorm en kleur en het kan tegen een stootje. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. En de items mogen zowel in de vaatwasser als in de magnetron. Het servies groeit met je mee: van vtwonen servies startersset tot een 36 delig serviesset, zodat je met z’n zessen kunt tafelen. En hou je toch meer van leuke prints of spreuken, kijk dan ook even naar het leuke Happy servies

Ons servies is een goede basis voor een stoere, basic vtwonen sfeer. Je kunt het eenvoudig combineren met ander servies: van romantisch vintage tot robuust en modern. Een goede basis is de vtwonen startersset, met 4 ontbijtborden, 4 dinerborden, 4 kommen en 4 mokken. Alles wat je nodig hebt als je op jezelf gaat. Liever wat uitgebreider? Kies van voor het vtwonen servies 36 delig, met diner- en ontbijtborden, soepkommen, kleinere kommen, kop & schotel en mokken met oor. Van alles 6. Verwacht je extra gasten of valt er iets kapot? Alle items zijn ook los verkrijgbaar, dus dat is geen probleem.

vtwonen servies als basis

Ons servies is perfect als basis, door de neutrale vorm en kleur past het bij iedere woonstijl. Als je het graag wat persoonlijker maakt, kan dat natuurlijk ook. Kijk maar eens hoe de vtwonen stylisten dat doen. Meer dan 100 artikelen vol inspiratie over servies. Aan tafel!

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
vorige 1 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • volgende