terug naar meubels

stoelen

Fijne stoelen stralen uit: kom even lekker zitten en ontspan, alle tijd. Gas terug om een boek te lezen, gezellig te tafelen en lekker bij te praten. Loungestoelen, eetkamerstoelen en fauteuils gebruik je allemaal om een rustgevend zitgedeelte te creëren. Aan de eettafel, in de woonkamer of de slaapkamer.

functioneel zitmeubel

Een bureaustoel moet aan meer eisen voldoen. Hij moet vooral goed zitten terwijl je aan het werk bent. Zit je lang en veelvuldig achter je bureau? Kies dan voor een stoel met een actieve zit en goede ondersteuning. Doe geen concessies aan comfort en kies voor een zo ergonomisch mogelijke werkplek.

stoelen kopen?

Hoe luxueuzer de stoel, hoe beter hij aan te passen is. Een stoel die kan rijden, draaien en meebewegen vergroot de flexibiliteit. Dat kan handig zijn wanneer je hem op meerdere plekken in huis wilt gebruiken. Stoelen hoeven allang niet meer allemaal hetzelfde te zijn. Probeer combinaties uit en varieer om te ontdekken wat bij je past. Meerdere stoelen aan de eettafel zorgen voor een luchtige, speelse inrichting.

design stoelen

Een design stoel is naast een praktisch zitmeubel ook een blikvanger in huis. Denk daarbij aan klassieke en daardoor tijdloze designs, zoals die van Eames of Arne Jacobsen. Riverdale bracht een prachtige vlinderstoel op de markt en van deze egg chair komt uit de collectie van HKLiving.

Categorie afbeelding
beddinghouse
vorige 1 / 2
  • 1
  • 2
  • volgende