terug naar meubels

krukken

De kruk is een multifunctioneel item. Een kleine kruk kun je prima gebruiken als extra zitplaats wanneer er veel visite is. Maar krukjes laten zich ook erg goed gebruiken als nachtkastje, opstapje voor de kinderen of als woonaccessoire in de huiskamer. Kortom, krukjes heb je nooit genoeg.

klein maar fijn

Krukjes zijn er voor elk budget. Puhlmann heeft betaalbare inklapbare krukjes die vooral praktisch zijn als klein opstapje. Bijvoorbeeld wanneer de kinderen net te klein zijn om bij de kraan te kunnen. Pols Potten heeft design krukken voor wanneer je over een iets groter budget beschikt. Dit merk heeft krukken in verschillende materialen, houten krukken, ijzeren krukjes. Deze design krukjes springen in het oog en mogen gezien worden in de kamer.

welk model

In de vtwonen shop vind je naast kleine krukken ook barkrukken in allerlei soorten en maten. Welke barkruk voldoet aan jouw woonwensen? Een rugleuning kan erg praktisch zijn als je vaak aan de bar zit. Ook een gevoerde zitting zorgt voor een extra comfortabele zitplek. Wanneer je de barkruk ook als lagere stoel wilt gebruiken, ga dan voor een barkruk die in hoogte verstelbaar is.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse