terug naar meubels

kasten

Less is more, ook in huis. In een opgeruimd huis zijn spullen beter terug te vinden. En voldoende kasten om op te bergen, zorgen voor extra ruimte voor wonen en leven.

vtwonen biedt je de allermooiste kasten voor in jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in je huis. Je kunt hier gemakkelijk verder zoeken naar onder andere: opbergkasten, boekenkasten en vitrinekasten.

opbergkasten

Een vrijstaande opbergkast is meer flexibel dan een inbouwkast, doordat je hem kunt verplaatsen. Ideaal om minder mooie dingen in op te bergen. Zoals pannen en etenswaren in de keuken, dossiers en laptop in de werkkamer of gereedschap in de garage.

vitrinekasten

Onthoud dat je niet alles uit zicht hoeft te zetten. Hoewel veel spullen beter opgeborgen kunnen worden, betekent opbergen zowel wegbergen als uitstallen, bijvoorbeeld in een vitrinekast.
Heb je prachtig serviesgoed dat je graag wilt laten zien, zet het dan in een vitrinekast. Zo komen je mooiste verzamelingen goed tot hun recht en blijven ze stofvrij.

dressoirs

Ben je op zoek naar een laag opbergmeubel, dan is een dressoir de oplossing. Een dressoir wordt vaak gebruikt om een televisie op te zetten of boven te hangen. Alle snoeren en de afstandsbediening berg je netjes uit het zicht.

Er zijn dressoirs met lades, deurtjes, open vakken of een combinatie van dit alles. Dat maakt een dressoir een veelzijdige opberger.

boekenkasten

Is er een hele bibliotheek aan boeken op te bergen, dan is het fijn om die in het zicht te houden. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat die kakofonie aan boeken onrust schept. Zo kun je de rust bewaren door je boeken op kleur te sorteren of rekening te houden met het formaat (van groot naar klein werken of andersom).

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
vorige 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • volgende