terug naar overzicht vtwonen collectie

meubels

Gek op vtwonen? Met onze meubels richt je je hele huis in: Zit je op een vtwonen bank, slaap je in een vtwonen bed en maakt je kind huiswerk achter een vtwonen bureau. Alle vtwonen meubels zijn eigentijds, functioneel én betaalbaar.

Leuk hoor, die vtwonen collectie. Maar hoe maak je er nu echt je eigen plekje van. Niemand wil in een showroom wonen toch? vtwonen kijkt elke maand binnen in de leukste huizen, vol inspirerende woonideeën. Ga met ons mee naar een familiehuis in Haarlem of een gerenoveerde boerderij in Friesland. Echte huizen met een bijzondere inrichting. Daarnaast delen we op de website meer dan 200 stylingartikelen met praktische tips.

deze vtwonen meubels mag je niet missen

Met stip op 1: het pronkrek. In een neutrale kleur is het de perfecte plek om je mooiste schatten uit te stallen. De nieuwste vtwonen bijvoorbeeld of een mooie kindertekening. Ook onmisbaar is de kindercollectie van vtwonen. Stoer en basic, zodat er veel ruimte overblijft voor jouw fantasie. En die van je kind natuurlijk. En ook een praktisch opbergmeubel mag niet ontbreken. Handig in de woonkamer, kinderkamer of gang. Voor al die spullen die dol zijn op rondslingeren.

Categorie afbeelding