terug naar koken

textiel

Op zoek naar vtwonen theedoeken, tafelkleden of placemats? Dan ben je hier op het juiste adres. Leuk om te geven en te krijgen, we houden allemaal van praktische cadeaus die je echt kunt gebruiken.

stylingtips met keukentextiel

De keuken staat vaak erg vol. Spullen op het aanrecht, volle kasten en plankjes. Het geeft een rommelige indruk. Houd je werkblad daarom zo leeg mogelijk. En kies bewust een aantal plekken waar je wel een mooi stilleven wegzet. Zoals een houten snijplank met een goede fles olijfolie. En natuurlijk stijlvol keukentextiel, zoals een theedoek, tafelkleed en placemats. Bij onze inspiratie-artikelen over keukens zie je hoe je dit kunt doen.

keukentextiel als sfeermaker

In de keuken kom je veel koude materialen tegen, zoals tegels, marmer en steen. Keukentextiel geeft wat meer warmte aan de ruimte, zelfs als deze van witte of zwarte stof gemaakt is. Stof is erg geschikt voor sfeervolle kleur- en materiaalaccenten. En: makkelijk aan te passen aan je interieur en te veranderen wanneer je maar wilt. Een speciaal kersttafelkleed bijvoorbeeld of vrolijke theedoeken in het voorjaar.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse