terug naar koken

keuken

Mix & match bij Mandemakers keukens. Bekijk en koop de vtwonen keuken in wit, naturel eiken, Dark Oak of Black bij alle filialen van Mandemakers Keukens. Actuele informatie en adressen vind je in het overzicht van onze verkoopadressen. Bij Mandemakers Keukens stel je jóuw persoonlijke mix & match vtwonen keuken samen!

Warm hout & industrieel

Hout is altijd een goed idee: het is warm, sfeervol en past bij elke stijl. De fronten van deze keuken zijn gefineerd in mat, ruw eiken met noesten voor een wat stoerder effect. In deze eilandopstelling heeft de keuken een spoeleiland met ingebouwde vaatwasser. Ook hier geven de stalen handgrepen en het betonnen werkblad, hier in kleur cement grijs, net die industriële touch. Op de wand: tegels uit de vtwonen collectie: Mediterranea Calpe Warm Grey 7,5×30 cm.

Robuust werkblad

Het blad is gemaakt van beton. De 80 cm dikke rand in kleur cementgrijs geeft het werkblad nog een extra stoer accent. Het blad loopt hier tot het raam door, waardoor je nog meer werkruimte overhoudt. Beton is een natuurproduct, oerdegelijk en dankzij de coating vlekarm. Veel mensen weten echter gebruikssporen te waarderen, het geeft het werkblad een doorleefd uiterlijk. Het blad is verkrijgbaar in drie kleuren, cementgrijs, muisgrijs en antraciet.

Designkraan

Strak en praktisch, want als je vieze handen hebt, kun je hem zelfs met je elleboog bedienen, deze eenhandel matzwarte mengkraan Xeno van Job. Een mooie match met de zwarte metalen grepen op de kastjes. De spoelbak is ingebouwd, dus netjes weggewerkt in het kastje.

Vloertegels

Neutraal, maar juist daardoor o zo mooi in combinatie met hout: de grote, grijs gemêleerde tegels Composite Light Grey 60×60 cam, uit de vtwonen collectie.

Mooie combi

Grijs, zwart, wit hout: de kleuren in deze keuken zijn onderling mooi te combineren en blijven toch een eenheid. Extra bijzonder als je de tinten ook doorzet in de styling, dan houd je het rustig.

Basic & industrieel

Deze hoekkeuken in mat wit is heel basic, maar krijgt door de industriële elementen, zoals het dikke betonnen werkblad, de matzwarte handgrepen en kraan een stoere look. De XL vloertegels met motief, Hormigon Leaf Antracite Decor 60×60 cm uit de vtwonen collectie, geven een speelse, eigen twist aan de verder strakke keuken. Liever een wat rustiger tegel of een eilandopstelling? Het kan allemaal!

Mooi mat

De fronten zijn uit een stuk gemaakt en hebben een mat witte finish. Een mooi contrast met de glanzende tegels op de wand. De kasten zijn er in diverse breedtes en hebben handige binnenladen, waardoor je de ruimte optimaal benut.

Stoere grepen

De zwarte metalen grepen geven de keuken zijn industriële tintje. Ze zijn handgemaakt en speciaal voor deze keuken ontwikkeld. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en ook als handdoekrek worden gebruikt.

De vtwonen keuken is exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keuken, download hier de brochure.

Categorie afbeelding
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
beddinghouse
Mediterranea Javea Nieve