WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen keuken White

De vtwonen keuken Dark Oak, Black, Oak, White en Basic Greige, kun je bij alle filialen van Mandemakers Keukens bekijken en kopen. Klik op de verkoopadressen knop en vind de actuele informatie en adressen. In elk filiaal van Mandemakers Keukens stel je jóuw persoonlijke mix & match vtwonen keuken samen!

Basic & industrieel

Deze hoekkeuken in mat wit is heel basic, maar krijgt door de industriële elementen, zoals het dikke betonnen werkblad, de matzwarte handgrepen en kraan een stoere look. De XL vloertegels met motief, Hormigon Leaf Antracite Decor 60x60 cm uit de vtwonen collectie, geven een speelse, eigen twist aan de verder strakke keuken. Liever een wat rustiger tegel of een eilandopstelling? Het kan allemaal!

Mooi mat

De fronten zijn uit een stuk gemaakt en hebben een mat witte finish. Een mooi contrast met de glanzende tegels op de wand. De kasten zijn er in diverse breedtes en hebben handige binnenladen, waardoor je de ruimte optimaal benut.

Stoere grepen

De zwarte metalen grepen geven de keuken zijn industriële tintje. Ze zijn handgemaakt en speciaal voor deze keuken ontwikkeld. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en ook als handdoekrek worden gebruikt. Kijk ook op Mandemakers.nl. https://www.mandemakers.nl/keukencollectie/vtwonen-keukens/

3aq5ymh86jou_w2400.jpg
alle verkoop adressen van de vtwonen collectie
Lees meer