WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen keuken Oak

De vtwonen keuken Dark Oak, Black, Oak, White en Basic Greige kun je bij alle filialen van Mandemakers Keukens bekijken en kopen. Klik op de verkoopadressen knop en vind de actuele informatie en adressen. In elk filiaal van Mandemakers Keukens stel je jóuw persoonlijke mix & match vtwonen keuken samen!

Warm hout & industrieel

Hout is altijd een goed idee: het is warm, sfeervol en past bij elke stijl. De fronten van deze keuken zijn gefineerd in mat, ruw eiken met noesten voor een wat stoerder effect. In deze eilandopstelling heeft de keuken een spoeleiland met ingebouwde vaatwasser. Ook hier geven de stalen handgrepen en het betonnen werkblad, hier in kleur cement grijs, net die industriële touch. Op de wand: tegels uit de vtwonen collectie: Mediterranea Calpe Warm Grey 7,5x30 cm.

Robuust werkblad

Het blad is gemaakt van beton. De 80 cm dikke rand in kleur cementgrijs geeft het werkblad nog een extra stoer accent. Het blad loopt hier tot het raam door, waardoor je nog meer werkruimte overhoudt. Beton is een natuurproduct, oerdegelijk en dankzij de coating vlekarm. Veel mensen weten echter gebruikssporen te waarderen, het geeft het werkblad een doorleefd uiterlijk. Het blad is verkrijgbaar in drie kleuren, cementgrijs, muisgrijs en antraciet.

Designkraan

Strak en praktisch, want als je vieze handen hebt, kun je hem zelfs met je elleboog bedienen, deze eenhandel matzwarte mengkraan Xeno van Job. Een mooie match met de zwarte metalen grepen op de kastjes. De spoelbak is ingebouwd, dus netjes weggewerkt in het kastje.

Vloertegels

Neutraal, maar juist daardoor o zo mooi in combinatie met hout: de grote, grijs gemêleerde tegels Composite Light Grey 60x60 cam, uit de vtwonen collectie. Kijk ook op Mandemakers.nl.

4965j9z8ekbk_w2400.jpg
alle verkoop adressen van de vtwonen collectie
Lees meer